Skandinavisk design

Rum i kvadrat

 

Följ Rum i kvadrat:  Instagram 

Rum i kvadrat portfolio

Vad kunder har sagt om Rum i kvadrat

inredningshjälp online

Kändes som hemmet fick ett otroligt lyft!

Alexandra hjälpte oss med homestyling av vardagsrum och kök inför försäljning av vår villa. Jättefint bemötande med stor respekt för vår stil i hemmet. Plockade fram det bästa av vad som fanns i hemmet och kompletterade med vackra tillbehör såsom blommor, textilier, fåtölj mm. Resultatet blev helt i vår smak. Kändes som hemmet fick ett otroligt lyft med enkla ting. Som taget ur en inredningstidning! Hon är mkt bra på att lyssna in och arbetar smidigt och enkelt. Vi är jättenöjda!
Ninna A

inredningshjälp online

Helt fantastiskt slutresultat

Efter konsultation med rum i kvadrat för hur vi skulle styla vår lägenhet inför fotografering, var beslutet inte svårt att anlita Alexandra för att genomföra hela stylingen. Duktig, kompetent och professionell. Helt fantastiskt slutresultat med riktigt fina bilder! 
Jesper B

inredningshjälp online

Mycket proffsigt och trevligt bemötande

Jag anlitade Rum i kvadrat för hjälp med styling av vårt hus i samband med försäljning. Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Stylingen blev superbra och jag kan varmt rekommendera dem. Nästa gång jag behöver hjälp då kommer jag anlita dem igen.
Jessica O

inredningshjälp online

Kan varmt rekommendera

Alexandra på Rum i kvadrat gjorde ett fantastiskt jobb med styling av min lägenhet inför fotografering och visning. Stylingen hade en röd tråd med färger och materialval genom samtliga rum vilket skapade en enhetlighet och en hemtrevlig känsla, samtidigt som det kändes stilrent och snyggt. Alexandra hittade även en styling som passade sig väl till husets ålder. Kan varmt rekommendera Rum i kvadrat.
Jacob E

Redou designers

inredningshjälp online

Stylinggruppen

Stylinggruppen
unnamed

Therese

Therese
news-img-2

I Studio

I Studio
thumbnail_image0-4

Rum i kvadrat

Rum i kvadrat
banner-1--data

Elise

Elise

Kom igång

Redo för ditt nya hem?

Få experthjälp från den perfekta inredaren för dig.