Inredningshjälp för alla

Förverkliga ditt drömhem

I behov av inredningshjälp? Vi vill hjälpa dig att skapa ditt drömhem

Bli en del av vårt community

Vi på Redou vill inte längre att människor som längtar efter att få hjälp att inreda sitt drömhem ska tro att det är svårt och dyrt att hitta och ta hjälp av inredare.

Därför har vi skapat en mötesplats där du som inredare ska öka dina möjligheter att möta dina kunder på ett enkelt och smidigt sätt.

Nu kan du som inredare öka din tillgänglighet att nå ut till kunder genom att skapa din egna profil och få bokningar utifrån ditt schema direkt via vår plattform.

Som inredare på vår plattform välkomnas du som har en portfolio och vill testa på yrkesrollen eller som idag arbetar som inredare och vill ha kompletterande uppdrag oavsett vart i landet du befinner dig.

Vi vill göra inredningshjälp enkelt, tillgängligt och prisvärt för alla. Delar du vår vision? Välkommen till vårt community!

Hur funkar det?

Tre enkla steg

inredningshjälp online

1. Välj paket

Behöver du höja känslan i ett rum med befintliga möbler? Eller få ett helt inredningsförslag på hur du kan inreda? Välj det paket som passar dig bäst. 

inredningshjälp online

2. Möte med inredare

Inredaren bokar in ett möte med dig där du får möjlighet att dela med dig av hur du vill forma ditt drömhem. Du behöver inte ha en färdig inredningsvision – vi hjälper dig med det!

inredningshjälp online

3. Välkommen hem

Kort efter mötet presenterar inredaren en inspirerande moodboard och en inköpslista med förslag på hur du kan inreda ditt hem – utifrån din stil, budget och behov. 

Vi är Redou

Inredningshjälp för alla

Redou är en plattform som sammanför inredare med kunder som vill förverkliga skapa sitt drömhem. Med våra prisvärda paket kan du ta hjälp av en professionell inredare som tar fram inredningsförslag skräddarsydda efter din stil, behov och budget. Vår vision är att göra inredningshjälp tillgänglig för alla.

Kom igång

Redo för ditt nya hem?

Få experthjälp från den perfekta inredaren för dig.