Hållbar inredning

Redou Movement

Redou Movement

När man tänker på dagens inspirationskällor för inredning så kan den många gånger upplevas som vilseledande. Vi tycker att den ofta speglar fel bild, att det bara är när man har en viss summa pengar som man har råd att ha ett hem som ser ut som inredningstidningarna.

Vi vill därför tillgängliggöra tjänsten för alla och visa att man med liten budget och få redskap kan uppnå samma känsla. Vår vision är att göra inredningshjälp tillgänglig för alla. Oavsett stil, behov eller budget.

Bild oss

Fotograf: Hampus Tjernqvist 

Hållbar inredning

Vi vill också genom denna tjänst minska dyra felköp genom att kunden får professionell och genomtänkt hjälp kring sin inredning, behov och helhet i hemmet med både befintliga och nya varor. Med detta hoppas vi på att minska onödig konsumtion. Kom igång redan idag! 

Vår vision är att göra inredningshjälp tillgänglig för alla. Oavsett stil, behov eller budget.

Hur funkar det?

Tre enkla steg

inredningshjälp online

1. Välj paket

Behöver du höja känslan i ett rum med befintliga möbler? Eller få ett helt inredningsförslag på hur du kan inreda? Välj det paket som passar dig bäst. 

inredningshjälp online

2. Möte med inredare

Inredaren bokar in ett möte med dig där du får möjlighet att dela med dig av hur du vill forma ditt drömhem. Du behöver inte ha en färdig inredningsvision – vi hjälper dig med det!

inredningshjälp online

3. Välkommen hem

Kort efter mötet presenterar inredaren en inspirerande moodboard och en inköpslista med förslag på hur du kan inreda ditt hem – utifrån din stil, budget och behov. 

inredningshjälp online

Så nöjda med resultatet

Behövde vägledning och inspiration för vårt hem och inredaren hjälpte oss med det. Nu vill vi aldrig lämna vårt hem, så nöjda med resultatet! 

inredningshjälp online

Snabbare process än väntat

Jag är jättenöjd med min inredning. Rekommenderar verkligen Redou!

inredningshjälp online

Rekommenderar det varmt

För mig med stort intresse för inredning var det så smidigt och prisvärt sätt att få ny inspiration. Är så nöjd med mitt sovrum som jag fick hjälp med! Rekommenderar verkligen tjänsten!

inredningshjälp online

Enkelt och smidigt

Så länge som vi dragit med att få till vårt hus som vi önskat – vi fick tips om Redou och ett par klick senare har vi äntligen fått till vårt drömhem! STORT tack!

Kom igång

Redo för ditt nya hem?

Få experthjälp från den perfekta inredaren för dig.