Homestyling

Ska du sälja din bostad? Då är homestyling ett smart sätt att öka chansen att få ditt hem sålt snabbare och till ett högre pris. Använd homestyling och maximera värdet av din bostad

För mäklare

För dig som mäklare kan det ibland vara svårt att koordinera och hitta tider för styling till dina kunder. Nu finns vi tillgängliga med ett flertal inredare med en mängd olika erfarenheter. Nu får du möjlighet att matcha dina kunder med rätt inredare och stil utifrån varje enskild kunds önskemål! 

Våra paket

Konsultation
1 500 kr

Perfekt för dig som vill jobba med din befintliga inredning, men behöver få hjälp med att få till en sista touch.

Kom igång

 •  
  Konsultation med inredare
 •  
  En individuell åtgärdslista
 •  
  En allmän checklista med tips för en lyckad styling
 •  
  Kompletterar med textiler, tavlor och blommor

Styling
Offert

För dig som vill få hjälp med att få ett fullständigt förslag på hur du ska inreda för att skapa den där känslan du är ute efter.

Kom igång

 •  
  Konsultation med inredare
 •  
  En allmän checklista med tips för en lyckad styling
 •  
  Styling och komplettering med möbler, textiler, tavlor och blommor

Bli en del av vårt community

Vi på Redou vill inte längre att människor som längtar efter att få hjälp att inreda sitt drömhem ska tro att det är svårt och dyrt att hitta och ta hjälp av inredare. Därför har vi skapat en mötesplats där du som inredare ska öka dina möjligheter att möta dina kunder på ett enkelt och smidigt sätt. Nu kan du som inredare öka din tillgänglighet att nå ut till kunder genom att skapa din egna profil och få bokningar. Som inredare på vår plattform välkomnas du som har en portfolio och vill testa på yrkesrollen eller som idag arbetar som inredare och vill ha kompletterande uppdrag oavsett vart i landet du befinner dig.Vi vill göra inredningshjälp enkelt, tillgängligt och prisvärt för alla.
Delar du vår vision?

Välkommen till vårt community!

inredningshjälp online

Så nöjda med resultatet

Behövde vägledning och inspiration för vårt hem och inredaren hjälpte oss med det. Nu vill vi aldrig lämna vårt hem, så nöjda med resultatet! 

inredningshjälp online

Snabbare process än väntat

Jag är jättenöjd med min inredning. Rekommenderar verkligen Redou!

inredningshjälp online

Rekommenderar det varmt

För mig med stort intresse för inredning var det så smidigt och prisvärt sätt att få ny inspiration. Är så nöjd med mitt sovrum som jag fick hjälp med! Rekommenderar verkligen tjänsten!

inredningshjälp online

Enkelt och smidigt

Så länge som vi dragit med att få till vårt hus som vi önskat – vi fick tips om Redou och ett par klick senare har vi äntligen fått till vårt drömhem! STORT tack!

Kom igång

Redo för ditt nya hem?

Få experthjälp från den perfekta inredaren för dig.